Jock Comini Reserve Amenities images/1741.jpg

Jock Comini Reserve Amenities

Jock Comini Reserve Amenities bring delight and appreciation of landscape to the rest stop experience. An inclusive design approach caters for diverse cultural and gender preferences and prioritises personal safety. Light filled, airy and pleasant are the qualities on offer for users of the rest stop in contrast to the typically dark and dank public toilet experience. Glazed and stainless-steel walls reflect and transmit the colours of the surrounding bush. The curved layout and the low-lying roof form a distinctive intervention in the Ravenswood landscape.

Jock Comini Reserve Amenities

Completed January 2019

Awards: 2019 AIA Victorian Chapter Small Projects Award

Builder: Commercial Building & Property Services

Client: Regional Roads Victoria

Photography: Kerstin Thompson